Betingelser for deltagelse og brug af materialer

Vi glæder os over at kunne byde dig velkommen i Skøn Skole. Her kommer det med småt. Læs og vær glad : )

Accept og betingelser for deltagelse i Skøn Skole og brug af materialer

1. Skøn Skoles materialer må kun bruges af en registreret bruger. Hvert projekt kræver en ny registrering – også hvis projektet er på samme skole, samme klasse eller samme rum.
  2. Skøn Skoles materialer må ikke distribueres til tredje part, som ikke er en del af dit Skøn Skole projekt.
  3. Materialerne må gerne kopieres til brug i det pågældende projekt, men ikke videregives, kopieres eller benyttes til et konkonkurrencelignende initiativ som ikke er under Skøn Skole.
  4. Skolen er selv ansvarlig for at dække sig ind under eventuelt nødvendige forsikringer i forbindelse med projektet
  5. Skolen er selv ansvarlig for at udføre arbejdet under de lovmæssige sikkerhedsforanstaltninger der måtte påligge aktionen.
  6. Skolen er selv ansvarlig for at indsamle fototilladelser mv. som sikkerhed/accept for brug af de fotos, film og andet materiale, som sendes til Skøn Skole portalen som inspiration til andre skoler. Alt indsendt materiale er dermed frigivet til offentlig visning (f.eks. youtube, Sociale Medier og Skøn Skole hjemmeside) samt brug i kommunikation og presse i Skøn Skole øjemed. En formular til fototilladelse fra elevernes forældre finder du under downloads.
  7. Skøn Skole påtager sig intet ansvar i forbindelse med skolens Skøn Skole innovationsuge – hverken mht. procesforløbet eller de fysiske rammers forandringer. Skøn Skole hæfter ikke for idéer eller vejledninger til fx bygning af møbler eller lign. Det vil sige, at det alene er skolens ansvar at det, der bygges, laves forsvarligt og sikkerhedsmæssigt rigtigt.