Bogudgivelse SKØN SKOLE – Sådan!

Posted in: Nyheder
Tags:

En bog med masser af inspiration og succesoplevelser for skoler

undervisningsministeriet

Inspiration er det skønne skub, du får, så du kan mærke kriblen, “drivet” og lysten til at give dig i kast med noget stort og nyt. Vil du være med i succesen?

”Skøn Skole – Sådan!” er en inspirationsbog. Den motiverer til praksisnær læring og tværfaglig kompetenceudvikling. Bogen sprudler af inspiration og indeholder korte fagartikler, citater, elev- og lærer-oplevelser og frem for alt et væld af billeder med eksempler på, hvad der er muligt selv at udvikle og skabe i forhold til æstetiske og sociale læringsmiljøer. Når du har læst den, kan du ikke lade være med at komme i gang med dit eget SKØN SKOLE projekt.

KØB BOGEN HER

FILM – BOG INTRO

Smugkig i bogen:

Læs de flotte anmeldelser her

FOREDRAG

BOOK ET FOREDRAGBook 1-3 timers foredrag som inspiration i din lærerkreds eller netværk

foredrag om Skøn Skole

foredrag om fysiske rammer og elevinvolvering

PRESSEFOTOS

SKØN SKOLE Bogudgivelse nyhed

Billede 1, download her. Anne Hopmann og Regitze Siggaard, Foto: Henriette Bonde

Bogudgivelse - forfatterne nyhed billede2

Billede 2, download her. Anne Hopmann og Regitze Siggaard, Foto: Henriette Bonde

Rekvirer pressemateriale hos Vibe Skytte, Frydenlund

KØB BOGEN HER

Yderligere information om bogen fås ved henvendelse til:

Bogforlaget Frydenlund
Att: Vibe Skytte
Tlf.: +45 3393 2212
Mail: vibe@frydenlund.dk

og

Anne Hopmann, formand, grundlægger og forfatter til SKØN SKOLE – sådan!
Tlf.: 28446871
Mail: anne(at)skoenskole.dk

Bogen er udgivet med støtte fra: Danske Bank Fond, A.P. Mølleske Støttefond, Velfærds- og forskningsfonden for pædagoger

Nyeste info: