Lancering – bog på vej !

Tags:

Kom til lancering på udgivelsesdagen den 18. januar 2018

undervisningsministeriet

Inspiration er det skønne skub, du får, så du kan mærke kriblen, “drivet” og lysten til at give dig i kast med noget stort og nyt. Vil du være med i succesen?

”Skøn Skole – Sådan!” er en inspirationsbog. Den motiverer til praksisnær læring og tværfaglig kompetenceudvikling. Bogen sprudler af inspiration og indeholder korte fagartikler, citater, elev- og lærer-oplevelser og frem for alt et væld af billeder med eksempler på, hvad der er muligt selv at udvikle og skabe i forhold til æstetiske og sociale læringsmiljøer. Når du har læst den, kan du ikke lade være med at komme i gang med dit eget SKØN SKOLE projekt.

INVITATION TIL BOGLANCERING

Kom til bogpræsentation, fyraftensmøde og reception. Alle er velkomne. Hent en invitation, se programmet og tilmeld dig via en mail til anne@skoenskole.dk. Der er begrænsede pladser.

Det foregår den 18.1.18 kl. 15.45-18.00 i de spændende rammer: Future Classroom Lab, UCC Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V.

Det får du ud af at komme:
Boglancering: Kom og bliv inspireret med kreative idéer til større trivsel, mere fællesskab og fantastiske muligheder for at få et inspirerende fysisk læringsmiljø. Du møder forfatterne bag og kan bladre i og købe bogen “Skøn Skole – sådan!” Du kan deltage i lodtrækningen om en gratis indretnings- og proceskonsulent til et Skøn Skole forløb med din klasse.
Future Classroom Lab: Få indblik i hvad Future Classrom Lab er, hvordan det ser ud, og hvad det kan bruges til. Kommer du kl. 15.45 når du lige at se lærerstuderende i action før vi siger velkommen kl. 16.00. Hør Andreas Binggeli fra UCC fortælle om Lab-et og om at gentænke pædagogisk og didaktisk reflekterede tilgange til rum, design thinking, innovation og teknologi.
Find vej til lanceringen: https://ucc.dk/campus-carlsberg-2016/kontakt/find-vej

Invitation til Skøn Skole boglancering

KØB BOGEN HER

skoen skole saaedan01 Kopier

FILM – BOG INTRO

FOREDRAG

BOOK ET FOREDRAGBook 1-3 timers foredrag som inspiration i din lærerkreds eller netværk

foredrag om Skøn Skole

foredrag om fysiske rammer og elevinvolvering

PRESSEFOTOS

SKØN SKOLE Bogudgivelse nyhed

Billede 1, download her. Anne Hopmann og Regitze Siggaard, Foto: Henriette Bonde

Bogudgivelse - forfatterne nyhed billede2

Billede 2, download her. Anne Hopmann og Regitze Siggaard, Foto: Henriette Bonde

Rekvirer pressemateriale hos Vibe Skytte, Frydenlund

KØB BOGEN HER

Smugkig i bogen:

Yderligere information om bogen fås ved henvendelse til:

Bogforlaget Frydenlund
Att: Vibe Skytte
Tlf.: +45 3393 2212
Mail: vibe@frydenlund.dk

og

Anne Hopmann, formand, grundlægger og forfatter til SKØN SKOLE – sådan!
Tlf.: 28446871
Mail: anne(at)skoenskole.dk

Bogen er udgivet med støtte fra: Danske Bank Fond, A.P. Mølleske Støttefond, Velfærds- og forskningsfonden for pædagoger

Nyeste info: