Kreativitet og ejerskab i klasseværelset, Antvorskov Skole

FØR ! Tryk på pilene for at se flere fotos

Flot talerstol - højdejusterbar

Vores klasselokale havde grimme brune hylder og store opslagstavler, grønne døre og paneler, samt træfarvet/sorte højtaler ….

Vi malede hele lokalet dejlig hvidt og lyst. Vores tavlelys, som vi ikke bruger pga. vores smartboard, blev fjernet. Vi malede ”opslagstavler” på væggen, i form af firkanter, som blev ”blødgjort” af bobler, der danser af sted. En tidslinje, vores personlige menneskelinje, et “rundt” hyggehjørne, en billedvæg med rammer som indeholder skema, klassebillede, ordsprog og lign. var nogle af de ting vi fik lavet. En håndfuld drenge har bygget en sej talerstol, som kan hæves i højden og den har hjul under, som også kan låses.

• Vi har ”Håndværk & Design” som linje i overbygningen. Da vi så “Skøn Skole” programmet, kunne det jo ikke være mere perfekt for os at arbejde med

Vi har fået god opbakning af forældre, – og virksomheder bl.a. Møbelgruppen, XL-Byg og Silvan  har sponsoreret rigtigt mange ting til os eller givet gode rabatter.

Vi har lavet fællesspisning alle dage og forældre og elever har bagt kage, lavet suppe, pandekager og brød. To dage havde vi fællesbuffet hvor alle medbragte noget. Det er fællesskab !

Vi synes, at det har været super. Vi har hygget os, og fået mange, virkelig mange misundelige blikke fra de andre klasser på skolen;) samt positive kommentar. Eleverne har talt sammen på en anden måde end de normalt ville, og så er deres samarbejdsevner blevet afprøvet, men uden nogle synlige komplikationer.

HVIS MAN VIL, HOLDER KONCEPTET VIRKELIG HVAD DET LOVER !

Anne Dorte Veise, Antvorskov Skole

Projektvideo
filmfoto web tv Antvorskov skole slagelse

Deltagere: 24 elever, 1 lærer, lokal opbakning i form af sponsorater og rabatter

BONUS: Videndeling fra 7.f.: Top 8 hemmeligheder til succes

Skøn Skole er en non-profit forening, der blev stiftet i september 2010 af Anne Hopmann og Regitze Siggaard.