Appetit på livet

Før

 

Nogle skoler må sno sig. Og i dette tilfælde er elevernes daglige spisested et ekstra rum i cykelkælderen. Vi har ikke mange billeder at vise, men projektet har sin eksistensberettigelse her på siden. For se nu engang, hvad man kan udrette med meget få midler. Med lidt idégenerering og en god indsats kan man forvandle en væg, et rum og atmosfæren og dermed ens velbehag.

Kig godt efter – for det er præcist den samme væg – den grå med døren – og den med Mondrian-mønsteret, hvor døren er forsvundet, men stadigvæk er der ;)

 

Projektvideo
YouTube-forhåndsvisningsbillede

 

Deltagere: 20 elever, 1 lærer, 1 proces- og indretningskonsulent fra Skøn Skole.

BONUS: Klassen havde søgt Call Me om finansiel støtte til maling, træ og skruer, da de havde deres Tal Ordentligt kampagne.

Tid: 4 dage

Et trist rum, hvor eleverne hver dag skulle spise deres mad, fik ny kulør
Et trist rum, hvor eleverne hver dag skulle spise deres mad, fik ny kulør
Log ind og få adgang til alt indhold på Skøn Skole

Kilk på "Redskaber" i menuen og find downloads fra siden.

For at få checklister, idékataloger og andet materiale skal du have tilmeldt jeres klasse med et projekt.

Er du ny?

Tilmeld din klasse her

Har du glemt din kode?