Appetit på livet

Nogle skoler må sno sig. Og i dette tilfælde er elevernes daglige spisested et ekstra rum i cykelkælderen. Vi har ikke mange billeder at vise, men projektet har sin eksistensberettigelse her på siden. For se nu engang, hvad man kan udrette med meget få midler. Med lidt idégenerering og en god indsats kan man forvandle en væg, et rum og atmosfæren og dermed ens velbehag.

Kig godt efter – for det er præcist den samme væg – den grå med døren – og den med Mondrian-mønsteret, hvor døren er forsvundet, men stadigvæk er der ;)

Projektvideo
YouTube-forhåndsvisningsbillede

Deltagere: 20 elever, 1 lærer, 1 proces- og indretningskonsulent fra Skøn Skole.

BONUS: Klassen havde søgt Call Me om finansiel støtte til maling, træ og skruer, da de havde deres Tal Ordentligt kampagne.

Et trist rum, hvor eleverne hver dag skulle spise deres mad, fik ny kulør