Fællesrum i nye farver i Holeby

Vi havde et fællesrum, som var kedeligt og intetsigende. Efter nogle travle, hektiske og rigtigt gode arbejdsdage ser det anderledes ud. Farverne i rummet er fantakstisk gode og binder tingene fint sammen. Vi har inddelt rummet i zoner, så man kan arbejde og hygge i den ene ende og være mere aktiv i den anden. Bordtennisbord, foldboldbord, podie og klapborde bliver flittigt brugt. Arbejsbordene har forskellige farver, så det er nemt at sige at alle fra gruppe 1 arbejder ved det røde bord, alle fra gruppe 2 ved det gule osv.

I projektet var der flere elever, der viste nye sider af sig selv. En af vores drenge har rigtigt svært ved mange af de ting, vi normalt skal i skolen, men med et stykke sandpapir eller en malerpensel i hånden, blomstrede han. Vi har også kunnet mærke at eleverne på mellemtrinnet har lært hinanden bedre at kende, og umiddelbart sker der flere ting på tværs af klasserne nu.

Vi har haft stor glæde af den lokale opbakning til projektet og fået hjælp af en professionel maler og tømrer. Det har yderligere givet en god dialog og eleverne har fået indblik i disse erhverv.

• Elevcitat: ”Nu er det en fed skole at gå på”

Deltagere:

Mellemtrinnet 4.-6.kl., 80 elever samt deres lærere, 1 Skøn Skole konsulent, 1 lokal tømrer, 1 lokal maler, pedel.

Bonus: Skolen søgte Call me om 10.000 kr. til at få støtte til at lave et Skøn Skole projekt der handler om den gode tone.

Skøn Skole er en non-profit forening, der blev stiftet i september 2010 af Anne Hopmann og Regitze Siggaard.