Klasseværelse fyldt med værdier på Præstø

Før

Før

Før

Før

 

I “Kyst-Danmark” mellem Næstved og Vordingborg – i den charmerende by Præstø har 7.z. på Abildhøjskolen gjort underværker.Helt ufatteligt hvad man er i stand til at udrette, når alle løfter med – såvel virksomheder, elever, lærere, forældre, skoleledelse, pedeller og andre engagerede mennesker. Silvan og Dyrup havde en helt specielt rolle i dette projekt med deres engagerede og positive medarbejdere, som rådgav eleverne under hele forløbet. Det skabte relationer og øjenåbnere i forhold til praktiske erhverv

  • Klasselærer Tine Madelung er begejstret:
  • ”Jeg har været lærer i 16 år og troede egentligt at jeg havde oplevet det meste. De erfaringer, man gør sig som lærer i en Skøn Skole innovationsuge kan man ikke få fortalt. Som lærer har vi altid en dagsorden – en plan. Det har jeg ikke haft mulighed for på samme måde her. Det er skræmmende i starten, fordi alt det jeg kan – og plejer at gøre – pludselig ikke kan bruges. Men det at give slip på styringen åbner også mulighed for noget andet – alt det relationsarbejde, som jeg ikke når i hverdagen. Nu øver jeg nye sætninger hele tiden og understøtter elever, der rent faktisk gerne vil samarbejde. Det er fantastisk”
  • Andy: ”I skal være rigtig glade, hvis I får chancen får at være med i Skøn Skole. Det er en rigtig fed oplevelse, rigtig hyggeligt og så kommer det jo jer selv til gode bagefter. Et fedt klasselokale. Det er ekstra godt for skoletrætte elever. Man får et bedre sammenhold i klassen og lærer hinanden bedre at kende. Jeg kan anbefale jer, at I giver jer fuldt ud. Nu har jeg bevist overfor mig selv, at jeg kan meget mere end jeg troede – og det har de andre også”.
    Karen, 7.kl.: ”Silvan og Dyrup har sammen med Skøn Skole gjort det muligt for os at gøre det selv. Uden jeres tro på os og støtte havde det ikke været muligt – og så havde vi aldrig oplevet, hvor gode vi kan være, og hvor meget godt vi kan udrette, hvis bare vi arbejder sammen.”
    ”.

 

 

Projektvideo
YouTube-forhåndsvisningsbilledeProjektvideo
YouTube-forhåndsvisningsbilledeDeltagere: 27 elever 1 lærer, medarbejder fra Dyrup, medarbejder fra Silvan, medarbejder fra Skøn Skole, forældre, skoleledelse og pedel.

Tid: 6 dage

Læs mere om projektet her: Liv i Skolen feb 2013

Pilotprojekt Præstø
Vi er i "Kyst-Danmark" mellem Næstved og Vordingborg - i den charmerende by Præstø i fantastiske naturomgivelser...
Log ind og få adgang til alt indhold på Skøn Skole

Kilk på "Redskaber" i menuen og find downloads fra siden.

For at få checklister, idékataloger og andet materiale skal du have tilmeldt jeres klasse med et projekt.

Er du ny?

Tilmeld din klasse her

Har du glemt din kode?