Rungsted Skole Klub/SFO satte kulør på energien

”Indgangspartiet i vores klub er koldt, hvide vægge og ikke imødekommende. Børnene smider deres tasker på gulvet sammen med jakker, madpakker og gymnastikposer. Dette rod og den uorganiserede velkomst fører ofte til konflikter og grimt sprog mellem børnene. Vi ønsker at sætte fokus på indgangspartiet, så det bliver imødekommende og synliggøre vores værdier om, at her taler vi ordentligt og respekterer hinanden.”

• Det mest overraskende er hvor flot det er blevet ! Nu er det en klub, vi er endnu mere stolte af. Faktisk tænkte jeg i starten; er det ikke lidt lige meget, hvordan det ser ud ? Men nu kan jeg godt se, at det gør en kæmpe forskel!

Det allerbedste er at vi selv har været med til at lave det – og at man ligesom får en god og glad energi af det flotte rum og de dejlige farver på væggene. Ida, 4.a.

Deltagere:

15-20 børn fra 4. – 7.kl., 1 klubpædagogansvarlig samt flere hjælpere
Tid: eftermiddage 3-4 uger

Bonus: Skolen søgte Call me om 10.000 kr. til at få støtte til at lave et Skøn Skole projekt der handler om den gode tone.

Skøn Skole er en non-profit forening, der blev stiftet i september 2010 af Anne Hopmann og Regitze Siggaard.