Skolekøkken – fra jordslået til storslået

Fra kedelig grå til elegant grå. Vi gjorde en dyd ud af de grå skabe og malede væggen grå også. Det gav en sammenhæng og gav rummet en anden karakter. Ikke alle var helt klar over forskellen på de forskellige krydderier, men det er der ikke mere tvivl om, da vi har malet kryderierne op på væggen og skrevet navne på. Vi har bl.a. også skrevet en opskrift på væggen..

• Vidste du at …
    farver og Design kommunikerer med vores underbevidsthed. Undersøgelser viser, at farver har en stærk indflydelse på humør, kreativitet, koncentration, energi og ydeevne …. og farver på store flader og gulve har en stor indvirkning på ens velvære og humør. Faktisk har vægfarver også indflydelse på humør, blodtryk, puls og appetit.

Deltagere: ca. 12 elever fra 6. og 7.kl., 1 lærer

Tid: ca. 8 timer fordelt over dage

Skøn Skole er en non-profit forening, der blev stiftet i september 2010 af Anne Hopmann og Regitze Siggaard.