Specialrækken, der kunne noget mere

Dette foto er taget og stillet til rådighed af fotograf Flemming Schiller

Specialklassens fællesrum oppe under taget på Kildevældsskolen i København fik ny værdi.

“Under taget havde vi et fællesrum som blev brugt til opbevaring og enkelte morgensamlinger. Nu har vi elever og lærere fra specialrækken forvandlet arealet til et skønt og brugbart rum, vi kan være i og også bruge som ekstra læringsrum – skræddersyet til vores profiler. Vi har malet og bygget en læsetrappe og forbedret akustikken. Det er blevet vildt fedt, super flot og vi er mega stolte alle sammen”.

Lærere og elever har lavet Skøn Skole forløbet over et par uger. Til tider blev der delt op så nogle elever havde normal undervisning, mens andre lavede videre på Skøn Skole projektet.

• Momen Shaihi, elev fra specialklassen, maler for første gang i sit liv og konstaterer: ”Det er dejligt at mærke malingen – og så bliver det sjovere at være her i skolen – og flottere” siger han.

Deltagere: 10 elever og 3 lærere.

Bonus: stor hjælp fra virksomheder f.eks. PH-el, den lokale farvehandel og 5mPrint samt en flot artikel i Østerbro Avis
Skolen søgte Call me om 10.000 kr. til at få støtte til at lave et Skøn Skole projekt der handler om den gode tone.

Tid: et par uger

“På kun én uge har jeg opnået en forældrekontakt, jeg ikke har kunnet få på et helt år” fortæller lærer Martin Heisterberg. Læs hans uddybelse og om forældrenes oplevelser her:
artikel om Kildevældsskolens specialklasse jan 2013

Specialklasserækkens 5. og 6. klasse på Kildevældsskolen har taget et stort skridt og knokler sig til en ny form for læring – med pensel og hammer i hånden. De tilpassede Skøn Skole konceptet så det passede perfekt til dem.