Venlig og sigende indgang på Produktionsskole

Efter

Check in - til en god dag

Egne lamper fra metalværkstedet

Elever på Vordingborg Produktionsskole blev hver morgen mødt med et intetsigende rum, hvor de skulle “checke ind” og starte dagen. Dét ville de ændre.

Nu stråler indgangen i nye farver – faktisk grå – men elegant – og dertil associerer det lidt med en fabriksstemning og med træ og metalarbejde – nogle af de ting, som skolen beskæftiger sig med.

“Vi har store billeder af alt det håndværk vi laver. De afspejler skolens uddannelseslinjer og vores hverdag. Vi har smedet nye lamper, vi har bygget ting i træ og vist, hvad vi kan. Det gør det hele mere personligt og værdifuldt”

• Produktionsskolen Strømmen er et uddannelsestilbud, der bygger på idéen om at forene personlig udvikling, praktisk arbejde og teoretisk undervisning i en læringsproces. Vi har metal-værsted, køkken-værksted, sten- og stoffer værksted, træ-værksted, sosu-pæd-værksted og almen undervisning.
  • Dette er det andet Skøn Skole projekt vi laver, og det har igen været en stor succes ! Vi har lært meget og igen bevist at “vi kan” !
  • Det ser bare fandens godt ud”.
  • Nu har vi et sted, vi kan være stolte af at vise frem. Vi kan slet ikke beskive, hvor meget det har hjulpet – ikke kun på udseendet, men også på humøret.

Deltagere: 8 elever, 2 lærere

Skøn Skole er en non-profit forening, der blev stiftet i september 2010 af Anne Hopmann og Regitze Siggaard.