thumbnail_155904

Cool Staircase in Highschool (Gymnasium)

En trappeopgang over to etager forvandles til et indbydende og inspirerende velkomstområde. 2 klasser fra 2.g. tager udgangspunkt i deres engagement som UNESCO-projektskole.

Thumbnail 20180626_133734

Trylleri i Trekroner

Et par skoleborde og stole er udskiftet med sofa, computerbar og vinduesmøbel, lavet af eleverne selv. Det giver ejerskab og stolthed og en viden om, hvad man kan bruge matematik og dansk til, når det omsættes til at kunne skabe en ny virkelighed.

SKØN SKOLE Præstø Privatskole Thumbnail

Solgul energi og organiske former i fællesrum

Unikt fællesrum med mange bygge-projekter blev en succes, da flere voksne støttede op om elevernes projekt

DSC03053 thumbnail projektpræsentation

Flygtninge og nye tilkommere kommer ind i fællesskabet

Kan det at slibe, hamre, bygge og forskønne skabe fællesskab mellem flygtninge og danske unge?
Det er de unge og deres lærere på Toftevangskolen i Birkerød ikke i tvivl om.

IMG_1462 Kopier featured image thumbnail

Rungsted Skole Klub/SFO satte kulør på energien

Striber og glade farver, udnyttet arkitektonisk form til nye nicher og træstubbe giver kedelig indgang stort løft – så man får lyst til at gå ind.

IMG_0344 Kopier featured image thumbnail

Fællesrum i nye farver i Holeby

På Sønder Skole i Holeby på Lolland har de engageret det lokale erhvervsliv og fået hjælp til deres projekt, og eleverne har fået indblik i praktiske erhverv.

DSC_7312 Kopier featured image thumbnail

300m2 og 300 elever på Kildegårdsskolen i Herlev

Kloge m2 er når et så stort fællesrum bliver delt op i zoner, der klart signaliserer, hvad der skal ske her. Drømmezone, arbejds/stille-zone, snakkezone, bordfodbold osv.

DSC08385 Kopier featured image thumbnail

Poul Gernes inspireret fællesrum

Med stærk inspiration fra en stor kunstner blev det store fællesrum farverigt og æstetisk smukt. Et væld af funktionelle møbler har gjort rummet man bare gik igennem til et fantastisk arbejds- og hyggested

Thumbnail IMG_8936 Kopier

Forskønnelse af rum og omgangstone

Skøn Skole med indre og ydre forskønnelse!
Et trivselsprojekt, hvor der arbejds med, hvordan man på bedste vis kan forene 24 forskellige personligheder i et rum.
Facit: Vi kan, hvad vi vil – men det kræver hårdt arbejde.

Nivå Thumbnail DSC_1420 Kopier

“Shape your life” !

94 elever fra 7. årgang gjorde deres fællesrum brugbart. Med innovative møbler og flotte grafikker på væggene har de skabt et nyt flot læringsmiljø og en bedre skoledag.