thumbnail CPH

IT iværksættere på handelsgymnasium tryller nyt rum

Ved hjælp af idegenereringsmetoder fik eleverne på gymnasiet styrket deres kreative evner, herunder arbejde med divergente og konvergente processer. Gennem deres handlinger gik de fra ide til innovationer og de fandt ud af, hvor vigtig deres personlige indstillinger var for udførslen af projektet.

Sankt Knud Lavard skolekøkken IMG_2222

Skolekøkken – fra jordslået til storslået

Fra kedelig grå til elegant grå. Vi gjorde en dyd ud af de grå skabe og malede væggen grå også. Det gav en sammenhæng og gav rummet en anden karakter. Ikke alle var helt klar over forskellen på de forskellige krydderier, men det er der ikke…

Laasby-pige-på-cube-170-280x206

Faglokalet blev til MATEMAGI i Låsby

Eleverne fra 6. klasse på Låsby Skole byttede skoletaske, bøger og det faste skema ud med værktøjskasse, samarbejde og kreativ tænkning … Den rene matemagi opstod. Nu er matematik sjovt, siger en elev.