DSC_0072 featured image thumbnail

Kantine med opskrift på venskab

Det er ikke en opskrift på pesto eller pasta som pryder væggen i kantinen – men en om venskab. Se hvordan eleverne har fortryllet et område af deres kantine og skabt et lounge-område, hvor de kan hygge eller lave lektier.

Gammelgaardsskolen thumbnail

Appetit på livet

Et trist rum, hvor eleverne hver dag skulle spise deres mad, fik ny kulør

skøn skole vordingborg

Kantine i nye klæder

På Vordingborg Produktionsskole er der kommet nyt liv i kantinen. Nu bruges den nemlig mere. Det er efter en kærlig hånd fra eleverne, som har frisket op og dekoreret efter temaet mad, fællesskab og god tone. Se de inspirerende billeder – det er blevet SÅ godt.

Sankt Knud Lavard skolekøkken IMG_2222

Skolekøkken – fra jordslået til storslået

Fra kedelig grå til elegant grå. Vi gjorde en dyd ud af de grå skabe og malede væggen grå også. Det gav en sammenhæng og gav rummet en anden karakter. Ikke alle var helt klar over forskellen på de forskellige krydderier, men det er der ikke…