DSC_2036 Kopier featured image thumbnail

Klasseværelse med arvegods

Masser af læring som dekoration på væggene var det eleverne valgte til deres opgradering af klasseværelset.

Thumbnail IMG_8936 Kopier

Forskønnelse af rum og omgangstone

Skøn Skole med indre og ydre forskønnelse!
Et trivselsprojekt, hvor der arbejds med, hvordan man på bedste vis kan forene 24 forskellige personligheder i et rum.
Facit: Vi kan, hvad vi vil – men det kræver hårdt arbejde.

thumbnail CPH

IT iværksættere på handelsgymnasium tryller nyt rum

Ved hjælp af idegenereringsmetoder fik eleverne på gymnasiet styrket deres kreative evner, herunder arbejde med divergente og konvergente processer. Gennem deres handlinger gik de fra ide til innovationer og de fandt ud af, hvor vigtig deres personlige indstillinger var for udførslen af projektet.

SKL tumbnail girafklasse IMG_4158 Kopie

Klasseværelse med beretterhval og tyske bøjninger

7.kl. på Sankt Knud Lavard skole havde klare forestillinger om, hvad der skulle op på væggene og ind i rummet. Flere stikkontakter til computere, computerbar, bænk og noget om fællesskabet. Et skrabet budget men masser af knofedt og forældre, der ville hjælpe. Så meget kan man lave for så lidt!

DKK0 Donated
filmfoto web tv Antvorskov skole slagelse

Kreativitet og ejerskab i klasseværelset, Antvorskov Skole

På linjen Håndværk & Design i overbygningen har klassen brugt Skøn Skole til at lære om processen fra idé til færdigt resultat. En stor succes og et flot, nyt klasseværelse. Se deres beretning i TV på projektsiden.

20110930_silvan_skoenskole5

Personligt klasseværelse på Christianhavns Døttreskole

6. kl. på Døttreskolen på Christianshavn har tryllet et æstetisk og flot klasseværelse frem. De har bygget en træk-ud-læsebænk, flot skraldespandsskjuler og pæne afskærmninger til organisatoriske skabe. Værdiord og flotte farver pryder deres nu helt personlige klasseværelse.

DKK0 Donated

Klasseværelse fyldt med værdier på Præstø

7.z. har lært om design, innovation og samarbejde. Helt ufatteligt hvad man er i stand til at udrette, når alle løfter med – såvel virksomheder, elever, lærere, forældre, skoleledelse, pedeller og andre engagerede mennesker. Højdepunktet er deres eget værk: et flot læsepodie. Læs mere om aha-oplevelser og se deres flotte designermøbler, talerstol mv.