Skøn Skole er en non-profit forening, der blev stiftet i september 2010 af Anne Hopmann og Regitze Siggaard.
TAK

Kun med støtte fra erhvervslivet, aktive partnere, sponsorater og engagerede mennesker som løfter sammen med os, kan vi skabe underværker.

Black Wall Brædstrup

Bliv frivillig og bliv en del af Skøn Skole

Vi glæder os over alle, der kan og har lyst til at bidrage til Skøn Skole med deres kompetencer på frivillig basis. Det er meget værdifuldt for hele konceptet og du gør en stor forskel for skolebørns hverdag.
The power of Production

Tip en ven

Spred budskabet om Skøn Skole – til skoler eller til andre, der kunne tænkes at ville støtte. Mange bække små, gør en stor år.
Antvorskov School

Doner t-shirts til en klasse – gå til shop

20110930_silvan_skoenskole5

Det går pengene til

Vi udvikler og forbedrer hele tiden Skøn Skole konceptet, så det svarer til tiden, vi lever i. Nye idéer til indretning og design, nye konkurrencer, aktioner eller undervisningsmaterialer, der sætter gang i initiativet og kreativiteten ude på skolerne.