Elever

IMGP3876 - Copy

Sæt kulør på dit skoleliv

Vil du have farver i dit klasseværelse? Vil du have hyggelige og inspirerende fællesarealer? Skal der være rart at være? Tag initiativ, vis engagement og tag ansvar. Overbevis jeres lærer om jeres projekt, få ham eller hende til at tilmelde jer – og I er med i Danmarks største initiativ for at få skønnere skoler !

• Ingen skal opfinde den dybe tallerken en gang til. Skøn Skole giver jer tonsvis af inspiration og gode idéer – gratis! Se i menuen under “Redskaber” og lad jer inspirere af andres projekter under “Se Succes”.
  • Og undervejs lærer I en masse om processen fra idé til færdigt resultat. I idégenererer, planlægger, realiserer, økonomistyrer, dokumenterer med film og foto, markedsfører og fejrer jeres succes!
  • Skøn Skole er gratis, men I skal selv købe materialer som maling og træ. Mangler I penge til jeres projekt? Få idéer til at samle penge i vores inspirationskatalog og kom i gang i god tid.
  • Er I klar til at få sved på panden?
  • Vis hvad der er muligt, for sammen forandrer vi verden!

Her finder du hjælp til selvhjælp

• Gennemtænkte koncepter og tjeklister!
• Få rådgivning, støtte og en hotline !
• Profiter af andres erfaringer!
• Tilføj egen viden, idéer og tips!
• Præsenter jeres færdige projekt her!
• Få 20% rabat på indkøb i byggemarkedet !
• Glæd jer over flottere omgivelser og en Skønnere Skole og hverdag

Bliv inspireret af andre
YouTube-forhåndsvisningsbillede
Spred budskabet, vis andre vejen:

Støt Skøn Skole på facebook

Nyeste info: