Skolebestyrelser og forældre

slider3

Inddrag forældre, virksomheder og samfund i dit barns skole. Dét virker!

Støt op om dit barns hverdag. Her er projektet, hvor du kan vise dit barn, at du interesserer dig for dets velvære og for dets aktiviteter. Støtten og opbakningen fra forældre i samarbejde med skole og erhvervsliv er en uundværlig erfaring, du kan give dine børn.

Vis dit barn, at det har kraften til selv at påvirke og forme egne omgivelser og giv dem mod til at præge deres virkelighed ! Med handling viser vi, at vi og samfundet omkring dem tager dem alvorligt.

 • Det er eleverne, der sammen med deres lærer idégenererer og planlægger. Men de lærer at se muligheder i samfundet omkring sig.
 • Måske kan du som forælder bidrage med at hjælpe klassen med transport af varer, give en hånd til malerarbejdet, bidrage med lidt gør-det-selv-erfaring, bage en kage eller hjælpe med fundraising.
 • Skøn Skole tilbyder tjeklister, processtyringsværktøj og masser af idéer. Skolen sørger selv for materialer som maling og træ.
 • Hjælp dem med at fundraise/samle penge til klassens nye design. Giv dem en hånd med på innovationsdagen. Få gode oplevelser med børnene og de andre forældre – det skaber trivsel!
 • I fællesskab kan vi flytte bjerge.
 • ”På kun én uge har jeg opnået en forældrekontakt jeg ikke har kunnet få på et helt år”
  Martin Heisterberg, lærer Kildevældsskolen
 • ”Nu kan jeg langt bedre ringe til forældre om en svær situation, når vi har stået og malet sammen og haft en positiv oplevelse”
  Pernille Byberg-Hansen, lærer Låsby Skole

Vær med i Danmarks største initiativ for at få skønnere skoler – både på det indre og det ydre plan!

Skøn Skole har brug for dig. Hjælp os med at få kontakt til en virksomhed, der vil støtte os. Læs mere under ”virksomheder” eller kontakt os direkte.

Nyeste info:

 

 

Brug for katalog til skolebestyrelsen?

Elektronisk:

 

PDF:

 

[af_tf_form]
Log ind og få adgang til alt indhold på Skøn Skole

Kilk på "Redskaber" i menuen og find downloads fra siden.

For at få checklister, idékataloger og andet materiale skal du have tilmeldt jeres klasse med et projekt.

Er du ny?

Tilmeld din klasse her

Har du glemt din kode?