Frivillig – bliv en del af Skøn Skole

Har du en kompetence, du vil dele med os? Her kan du virkelig gøre en forskel for et godt formål, som berører os alle i daligdagen.
Vi samarbejder med frivillige, der aktivt vil bidrage med kompetencer, der ka n hjælpe Skøn Skole videre i arbejet med at give hjælp til selvhjælp. Arbejder duy med PR, journalistik, grafisk arbejde, kommunikation, salg, medie/web, foundraising eller andet hører vi meget gerne fra dig. Man forpligter sig ikke nødvendigvis til et antal timer, men sier fra og til efter lyst og tid, når vi sender en forespørgsel.

Mød nogle af dem, der gør en forskel her:

Christa Bonde
Christa Bonde, skoleleder

Jeg støtter Skøn Skole som sparringpartner til skoleverdenen.

Pia Brandt  til Skøn Skole
Pia Brandt, skolelærer

“Jeg støtter Skøn Skole som sparringspartner på lærer-siden med pædagogiske vinkler og giver input til kreative og innovative lærerprocesser. I mit virke som lærer vægter jeg undervisningsforløb hvor kreativitet, sociale kompetencer sættes ind i en faglig og relevant sammenhæng. Skøn Skole projekter skaber disse rammer.”

Pia Brandt  til Skøn Skole
Trine Pape, grafisk design-studerende

“Jeg støtter med begejstring Skøn Skole med deres grafiske og kreative arbejde. Der er alsidige og spændende opgaver, som jeg kan bidrage til med den tid, jeg har til rådighed, når jeg også skal passe mine studier. Det er sjovt at arbejde med projekter i den virkelige verden, og se det blive realiseret og brugt. Skøn Skole kommer andre unge til gode, og det er en god følelse at støtte et godt formål. Et sådant samarbejde er givende for begge parter”

Lone Christensen

Jeg støtter Skøn Skole i uvildig rådgivning, design og udformning i forhold til evaluering.

Nyeste info:

[af_tf_form]