Innovationstest

Posted in: Nyheder
Tags:

Tag din puls

Hvordan banker din innovationspuls ?

YouTube-forhåndsvisningsbillede

• Hvor parat er du til nye innovative undervisningsformer? Skøn Skole er en ny måde at få afprøvet nye innovative læringsmetoder på en anvendelsesorienteret måde. Innovationspulsen er ikke en videnskabelig test, men er udviklet med input fra professionelle og erfarne innovatører. Den er en god indikator for, hvor du selv står i forhold til din og jeres skoles evne til at gennemføre innovative forløb...

TAG DIN PULS HER.

Ved at finde vejen på vores flowhart og se videoerne bliver du klogere. Der er direkte link til videoerne i testen, så du ser dem, i en kontekst der giver mening.

Du kan også se dem her nedenfor.

Video A handler om:
hvordan vi definerer innovaton i Skøn Skole

Video B handler om:
gevinster ved at lave en Skøn Skole innovationsuge

Video C handler om:
at få overblik og økonomi og muligheder

Video D handler om:
hvordan du kommer i gang med Skøn Skole

Video E handler om:
hvad du kan gøre, hvis du føler, at du som person ikke er kreativ, og mener det er en hæmsko for at lave Skøn Skole. Den fortæller om de forskellige værktøjer, som Skøn Skole tilbyder.

Nyeste info: