Innovationsmateriale

Tags:

Innovation kan trænes.

StineBosse

Det glæder os, at Skøn Skole nu kan bidrage med konkret undervisningsmateriale med innovative øvelser. I samarbejde med Lean2innovate v/Kirsten M. Danielsen har Skøn Skole nu udviklet et kort og konkret materiale, så I kan få trænet jeres innovative muskel.

Få en smagsprøve på materialet HER

Materialet er på 13 sider og indeholder opvarmningsøvelser, opgaver og øvelser i de 3 innovationsfaser samt specifikke innovationsøvelser, som kan have relevans for jeres Skøn Skole projekt. Som alt andet materiale finder du det under REDSKABER, og har adgang til det, hvis du har tilmeldt din klasse til en Skøn Skole innovationsuge.

Vi er glade – og glæder os til at høre om jeres erfaringer med materialet. Hør hvilken feedback vi fik fra en skolelærer, der fik mulighed for at smug-læse materialet, før det blev publiceret:

”Tak for chancen for at læse det SUPER inpsirerende materiale. Det kan i den grad bruges…. – det er jo lige til at gå til – det hele .… man får lyst til at gå direkte ind i sin klasse og gå igang, synes jeg. Virkelig inspirerende øvelser og gode opvarmningsøvelser, meget varieret… super godt!”

Nyeste info: