IST støtter SKØN SKOLE

Tags:

Roskildevirksomheden IST tager socialt ansvar

undervisningsministeriet

Vi byder hjerteligt velkommen til vores nye medspiller: Roskilde-virksomheden IST Group, der leverer it-løsninger til skoler og daginstitutioner.

IST er begejstret for Skøn Skole idéen, der hjælper elever til at træne kreativitet, handlekraft og samarbejde – og til selv at skabe et skønnere skoleliv. Derfor vil IST gerne hjælpe jer godt i gang med jeres SKØN SKOLE projekt og vil derfor sponsorere en KONSULENT, som giver input til jeres specielle behov, rammer og målgruppe og hjælper jer med hele processen og kan kvalitetssikre jeres idéer.

Er du interesseret i at spare mange penge og i at få professionel support, indretningserfaring og et stort kreativt inspark til eleverne, så kontakt proces- og indretningsrådgiver Anne asap på anne@skoenskole.dk eller 28446871, så du kan erfare mere om tilbudet og hvordan I (nemt og ukompliceret) kan ansøge, hvis I kan realisere et SKØN SKOLE forløb inden udgangen af 2018. Vi har desværre ikke ubegrænsede midler, så derfor kigger vi ved udvælgelsen efter hvordan, I kan tilrettelægge jeres indsats og yderligere efter først til mølle-princippet. Skoler i Roskilde har pt. fortrinret, men det skal ikke udelukke andre for at søge.

• GODE TING AT VIDE, FØR I ANSØGER
    - Forløbet varer 6 hele dage
    - Projektet er til udskolingen (1 klasse eller en årgang – dog max ca 100 deltagere)
    - En del af projektet omhandler også at lave elevfilm og anden dokumentation, hvilket vi også kan hjælpe med
    - Skøn Skole skal have tilladelse til at fotografere, filme og dokumentere til internt og eksternt brug, hvorfor vi skal have tilladelser fra forældrene (vi har en formular til dette formål)
    - Projektet kræver at der er en lærer pr. klasse på fuld tid alle dage
    - Skolen skal selv betale for de materialer (træ, skruer, maling, afdækning, pensler osv.), de bruger i projektet. Til et klasseværelse regnes der ofte med et budget på 10-13.000 kr. Til et fællesrum lidt mere
    - I får måske sved på panden, men vi lover at det er det hele værd og mere til

For ca 14-15.000 kr. har vi fået solide og flotte møbler og flot designede vægge til vores fællesrum. For de penge har vi fået langt mere end design og møbler. Selv inklusiv betalte vikartimer har udbyttet være fantastisk! Havde eleverne/skolen fået det leveret af professionelle håndværkere, havde vi jo ikke opnået det ejerskab og den stolthed, som vi har nu. Den udvikling hos hver enkel, som processen har medført, det samarbejde, den gensidige anerkendelse og troen på, at vi kan, har været meget mere værd”. Ida Juul, lærer, Holstebro Friskole.

Med SKØN SKOLES tjeklister og processtyringsværktøjer er det muligt at lave det hele selv. Men hvis du vil have professionel hjælp og støtte tilbyder Skøn Skole  proces- og indretningsrådgivning, som sikrer dig et trygt forløb og et flot resultat. Det koster normalt 6.000,kr/pr dag + moms. Det er under dette punkt at vi er så heldige, at firmaet IST hjælper os.

Hvis du vil ansøge sender vi dig et kort spørgeskema.

Nyeste info: