KØB, STØT & LØB – Nyt samarbejde med Run4Charity

Posted in: Nyheder
Tags: , , , ,

Køb Skøn Skoles nye NIKE løbe-t-shirt og støt kreativitet, innovation og handlekraft i skolen!

skole200

Det er med stor glæde at vi præsenterer vores nye samarbejde med Run4Charity. Et fantastisk koncept, hvor du gør noget godt for dig selv og samtidig støtter et godt formål.

“Run4Charitys formål er ikke at tjene penge på løbetøj – vores formål er at hjælpe organisationerne med at sprede deres budskab og på den måde skaffe støttekroner til dem. Det afspejles i den høje støtte og lave administrationsomkostning. Så hjælp os med at få organisationernes budskab ud i gadebilledet, så der løbes for mere end ét formål!

Hjælp vores børn og unge med at lære og skabe fremtiden

Vidste du at vores omgivelser påvirker børn og unges evner til at lære? Og at vores børn tilbringer mere end 16.000 timer i skolen – men ofte i rammer, som er triste og energiforladte? Mobning, hærværk og skoletræthed er desværre lidt af bagsiden af vores børns skoleliv, og det må vi alle gøre noget for at undgå. SKØN SKOLEs innovationsprogram giver skolerne et redskab – et koncept til at kunne træne eleverne i handlekraft, kreativitet og troen på at de selv – og i fællesskab – kan ændre både de fysiske rammer positivt og være med til at forme deres eget liv.

I processen med at nytænke og genskabe rum på skolen omsættes teori til praksis, hvilket giver ny energi og mening med læring. Eleverne træner nye kompetencer i idégenerering, design, processtyring, marketing, dokumentation og samarbejde, og undervejs opstår anerkendelse, nye venskaber og respekt for hinanden og for omgivelserne. Resultatet er synlige, flotte nye omgivelser men også en forandring, en udvikling inden i hver enkelt elev, som vil gavne dem resten af deres liv.

Din støtte bidrager til at SKØN SKOLE kan fortsætte arbejdet med at inspirere og støtte skolerne, til udvikling af nye undervisningsmaterialer og udbredelse af konceptet, så endnu flere børn får chancen til at tage initiativ og ansvar. Den bidrager også til, at skoletræthed og hærværk bliver forvandlet til ejerskab, selvværd og til en styrket tro på, at du kan.

Karen fra 7.kl. på Abildhøjskolen siger: “Skøn Skole gjorde det muligt for os at gøre det selv. Uden jeres tro på os og støtte havde det ikke været muligt – og så havde vi aldrig oplevet, hvor gode vi kan være, og hvor meget godt vi kan udrette, hvis bare vi arbejder sammen.”

KØB din Skøn Skole løbe- eller trænings-t-shirt HER: Run4Charity.dk

KØB, STØT OG LØB !