Kreativitetsopgave Køb & Støt

Posted in: Nyheder
Tags:

Pust til kreativiteten – få en trin-for-trin opgave

undervisningsministeriet

Køb & Støt

Mangler du en lille opgave i kreativitet? Her har vi en lille enkel opgave, som I kan lave på et sted mellem 20 min op til 2 lektioner (ekskl. tid til anskaffelse af få materialer). Opgaven er en øvelse i samarbejde og æstetik-forståelse. Den er let og altid en succes. Du kan købe opgavebeskrivelse inkl. indkøbsliste for 98 kr. og så har du dermed både støttet Skøn Skole og fået en “how to do”-kreativitetsopgave. Dit køb er din støtte til Skøn Skole. Send en bestillings-mail til os (i kontaktformularen på kontaktsiden) og angiv “æstetik-opgave”, skolenavn, skoleadresse, skolens EANnr, email samt dit navn og telefonnummer.

Skøn Skole har brug for støtte for at kunne fortsætte arbejdet med at hjælpe skolerne. Vi udvikler nyt gratis undervisningsmateriale og finder på nye ting, der kan inspirere jer til at gå i gang og få succesoplevelser.

Nyeste info: