Vil du have en god succes-oplevelse med din klasse ?

Her er idéen for at styrke sammenholdet i klassen og til et sjov og lærerigt projekt f.eks. i en emneuge med rige muligheder for tværfagligt indhold.

„Skøn Skole“ giver Hjælp til Selvhjælp til skoleelver, som vil forskønne deres egne omgivelser

Vi tilbyder:
En køreplan for hvordan den enkelte klasse kan komme i gang, og hvordan de skaffer midler, materialer og får skabt et flot resultat. Vi giver værktøjer f.eks. intro-film, undervisnings-, inspirationsmateriale, processtyringsskemaer, formularer mv. lige til at downloade. Naturligvis gratis.

• Børn lærer at samarbejde på en ny måde. De opdager hinandens forskellige kompetencer. Teamgejsten blomstrer og de får udfordringer i processtyring, koordination og praktisk erfaring. Her forbindes det kreative med det matematiske, det organisatoriske med dokumentation og fremlæggelse.
  • Vigtigt er at eleverne lærer at initiativ og ansvar fører til succes. Ved selv at tage fat, bogstavligt at få fingrene helt ned i malingen og mærke succesen med det meget synlige resultat – får de erfaringer, som gør dem fit for fremtiden !
  • Fælles trinmål

Skøn Skole tager udgangspunkt i trinmål i fagene dansk, matematik, medier, uddannelses-, erhvervs- og arbejdsmarkedsorientering samt billedkunst i overbygningen.

Vær med i Danmarks største initiativ for at få skønnere skoler!

Vid mere om…

Lærerforberedelse og evaluering

Du sætter selv rammerne for dit projekt – hvor stort det skal være, hvilket fokus det skal have, hvor mange ressourcer I har osv. Her kan du få forslag til dag-til-dag-program i en optimal innovationsuge, hvordan du kommer i gang og f.eks. hvad du kan bruge evaluering til.

Gevinster ved et forløb

Hvad kan du få ud af at lave et Skøn Skole forløb? Det kan du læse om her.

Økonomi

Skøn Skole konceptet er gratis. Tjeklister, idékataloger og flere andre gode processtyringsværktøjer står gratis til rådighed. Alligevel skal du sørge for finansiering til egne materialer så som træ, maling mv.

Argumenter til din skoleleder

Få din skoleledelse bag dig. Fortæl hvad Skøn Skole kan gøre for skolens profil og elevernes trivsel

Proces- og indretningskonsulent som gæstelærer

I kan gøre alt selv! Det er dog muligt at tilkøbe en proces- og indretningskonsulent

Vidensdeling

Hvad rør sig andre steder? Hvad kunne være interessant at erfare om temaer som kreativitet, innovation og teambuilding ?

Nyeste info: