Forberedelse og Evaluering

Forberedelse

Download tjeklister til projektstyring og dan dig et overblik over muligheder og omfang. Find ud af hvor stort jeres projekt kan være og fastlæg begrænsninger i forhold til rum, ressourcer, økonomi mv. Download folderen lærervejledning og find de hjælperedskaber, der passer til dit projekt. Find f.eks. ud af om skolen kan finansiere maling og træ eller om eleverne skal involveres i at indsamle penge. Det er meget forskelligt, hvordan skoler former deres projekt – du kan skræddersy det, så det er perfekt til jer.

Afstemning af forventninger og dokumentation af effekter

Der er to formål ved at evalurere Skøn Skole innovationsugen

1. Før-skemaerne skal bruges til at få viden og ønsker for en god gennemførsel af innovationsugen. Klasse-gruppe-skemaet kan bruges til at få afstemt forventningerne til ugen i hele klassen og dermed starte en god proces i forhold til ugen. Før-skemaerne laves ca. 1 uge før innovationsugens start.

2. Efter-skemaerne skal bruges til at få dokumentation for effekterne af innovationsugen og pejle fremad i forhold til forbedringer. Efter-skemaerne laves umiddelbart efter innovationsugen.

Du finder skemaerne her

Tilbagemelding til Skøn Skole

Skøn Skole giver hjælp til selvhjælp – gratis. Alle materialer, der ligger på portalen, kan du frit benytte. Vi er mange frivillige, der giver input og arbejder på at lave så gode værktøjer som muligt, så din klasse får succes. Det eneste vi beder om til gengæld er din registrering, og at klassen sender en lille rapport og fotos af jeres succes tilbage til os, så andre skoler kan blive inspireret af jer. Det er sådan konceptet lever. Formularen bedes sendes senest 1 uge efter sidste projektdag – Her er den:

Mini-rapport

Nyeste info: