Gevinster

slider3

Gevinster du kan få ud af Skøn Skole

Bedre trivsel, bedre relationer, teambuilding eller fokus på samarbejde med lokale virksomheder, medieanvendelse eller idégenerering – du kan vinkle dit projekt eller sørge for at alt kommer med.

STORE GEVINSTER FOR DET SOCIALE / PSYKISKE MILJØ
Et Skøn Skole forløb kan noget helt nyt. På kun en uge kan der skabes underværker i klassens fællesskab og samarbejde.

NYE PÆDAGOGISKE INDSIGTER
Skøn Skole kan bringe nye indsigter i den pædagogiske praksis og åbne for nye relationer til eleverne. Det er en helt ny måde at undervise på for lærere, når de ikke på forhånd kender slutresultatet.

• Hvis du vil, holder konceptet, hvad det lover”, Anne Dorthe Veise, lærer, Slagelse

STOR LIVSERFARING OG SKABERLYST
Skøn Skole kan gennem kreativitet og innovationsprocessen give børn en stor livserfaring. Med den rette hjælp mærker eleverne, at de hver især har kraften til at skabe og forme deres eget liv.
Du lærer nye sider af dig selv at kende og du træner en ny måde at arbejde på, hvor resultatet ikke er kendt på forhånd.

BOGLIG VIDEN FÅR NY VÆRDI
Skøn Skole kan være en øjenåbner for eleverne om at kunne bruge og overføre faglige kundskaber som f.eks. matematik og kreative fag til et helt konkret og praktisk arbejde, som påvirker deres hverdag fremover.

STOR LIVSERFARING OG SKABERLYST

KOMPETENCER SOM MATCHER ERHVERVSLIVETS KRAV
Gennem projekt-, proces- og økonomistyring får eleverne værdifulde kompetencer, som efterspørges i erhvervslivet. De styrkes i teamarbejde og fællesskabsånd – og de får en praktisk øvelse, hvor de skal handle kreativt og tænke ”ud af boksen” for at kunne lave noget, der er realistisk med få midler – og som har en stor effekt.

INSPIRERENDE LÆRINGSMILJØ
Der er sammenhæng mellem følelser og læring. En god stemning i rummet skaber bedre basis for indlæring. Hvorfor skal et klasseværelse være så kedeligt og upersonligt ? Nogle børn tilbringer over 16.000 timer af deres liv på skolen. Hvordan kan man blive inspireret til nye tanker, til kreativ tænkning, til innovation i lokaler, der udstråler ligegyldighed eller måske endda forfald ?

Nyeste info: