Økonomi

silvan

Skøn Skole konceptet er gratis. Når I tilmelder jer på hjemmesiden får I adgang til alt, hvad I skal bruge i en Skøn Skoleinnovationsuge: undervisningsmaterialer, inspiration, tjeklister til forskønnelse og meget mere. Vi giver hjælp til selvhjælp.

Skaf selv materialerne. Til jeres projekt får I brug for materialer som træ, maling, pensler mv., som I selv skal skaffe.

Det kan være at skoleledelsen har et lille ekstra budget, I ikke kendte til, det kan være at klassen selv skal være med til at samle penge, det kan være at I søger fonde. Det kan være at I slet ikke har brug for så meget. Der er stor forskel på, hvad klasserne har brug for.

Hjælp til selvhjælp

Skøn Skole konceptet er bygget således op, at du kan gennemføre alt selv

  • … med mulighed for mere:
    Ønsker du at få ekstra input udefra, hjælp til en god proces eller en specialists trænede øjne på et rum kan du vælge at købe dig til en Skøn Skole indretnings- og proceskonsulent. Ring og få mere information!
    .

 

Vores erfaring viser at nogle skoler til forskønnelse af et klasseværelse klarer sig med ca. 4000kr* og et par gode aftaler, mens andre i snit bruger ca. 10.000 kr.* – selvfølgelig alt efter tilstand, arealets størrelse og hvor mange idéer/møbler der skal realiseres. (*angivelse uden ansvar)

Læring: finansiel forståelse
Når I har tilmeldt jer hos Skøn Skole, har I adgang til et fundraising-katalog, som kan inspirere jer til at forbedre økonomien.

”Hvad der kommer let, går let” – er der et gammelt ordsprog, der siger. Når man selv samler penge ind til egen innovationsuge, får man et forhold til pris og værdi samt kendskab til økonomistyring. Eleverne bliver bevidste om økonomiske sammenhænge og får finansiel forståelse. Det giver ejerskab til processen og til det færdige og meget synlige resultat. Planlæg dette i god tid før innovationsugen.

Nyeste info:

 

Log ind og få adgang til alt indhold på Skøn Skole

Kilk på "Redskaber" i menuen og find downloads fra siden.

For at få checklister, idékataloger og andet materiale skal du have tilmeldt jeres klasse med et projekt.

Er du ny?

Tilmeld din klasse her

Har du glemt din kode?