Økonomi

silvan

Snup idéen gratis.
Idéen med at nytænke og designe et rum på skolen må du godt snuppe, som den er. Det er ikke en meget anderledes proces end at forny, forandre og re-designe derhjemme. De mange projektpræsentationer giver dig god inspiration til dit eget projekt. Skøn Skole tilbyder en del gratis redskaber, som kan være et supplement til jeres proces. Du kan også få ansøgningsskemaet med 20% rabat til byggemarkedet. Adgangen til disse ting får du ved at tilmelde dig med et projekt. Det koster ikke noget.

Køb evt. processtyringsredskaber
Skøn Skole har udviklet undervisningsmateriale til rumdesign, processtyringsredskaber, workshops, tjeklister og idékataloger til jer, der vil have en mere styret proces med trin-for-trin guidelines, skabeloner og konkrete realistiske idéer til at omsætte. Det giver jer tryghed i processen og sparer jer for at opfinde den dybe tallerken på ny.

Materialer som træ, skruer og maling til jeres projekt
Til jeres projekt får I brug for materialer som træ, maling, pensler mv., som I selv skal skaffe. Vores erfaring viser, at nogle skoler til forskønnelse af et klasseværelse klarer sig med ca. 4000kr* og et par gode aftaler, mens andre i snit bruger ca. 10.000 kr.* Til et fællesrum går vi ofte ud fra et skøn på 15.000 kr. * – selvfølgelig alt efter tilstand, arealets størrelse og hvor mange idéer/møbler der skal realiseres. (*angivelse uden ansvar)

Hjælp til selvhjælp

I får mere end flotte fysiske rammer…

  • ”For ca 14-15.000 kr. har vi fået solide og flotte møbler og flot designede vægge til vores fællesrum. For de penge har vi fået langt mere end design og møbler. Selv inklusiv betalte vikartimer har udbyttet være fantastisk! Havde eleverne/skolen fået det leveret af professionelle håndværkere, havde vi jo ikke opnået det ejerskab og den stolthed, som vi har nu. Den udvikling hos hver enkel, som processen har medført, det samarbejde, den gensidige anerkendelse og troen på, at vi kan, har været meget mere værd”. Ida Juul, lærer, Holstebro Friskole.

 

Det kan være at skoleledelsen har et lille ekstra budget, I ikke kendte til, det kan være at klassen selv skal være med til at samle penge, det kan være at I søger fonde. Det kan være at I slet ikke har brug for så meget. Der er stor forskel på, hvad klasserne har brug for.

Indretnings- og proceskonsulent
Ønsker du at få ekstra input udefra, hjælp til en god proces eller en specialists trænede øjne på et rum kan du vælge at tilkøbe en Skøn Skole indretnings- og proceskonsulent, som er med ude på skolen delvist eller i hele processen. Kontakt os for at få en snak om mulighederne.

Læring: finansiel forståelse
Når I har tilmeldt jer hos Skøn Skole, har I adgang til et fundraising-katalog, som kan inspirere jer til at forbedre økonomien.

”Hvad der kommer let, går let” – er der et gammelt ordsprog, der siger. Når man selv samler penge ind til egen innovationsuge, får man et forhold til pris og værdi samt kendskab til økonomistyring. Eleverne bliver bevidste om økonomiske sammenhænge og får finansiel forståelse. Det giver ejerskab til processen og til det færdige og meget synlige resultat. Planlæg dette i god tid før innovationsugen.

Nyeste info:

 

Log ind og få adgang til alt indhold på Skøn Skole

Kilk på "Redskaber" i menuen og find downloads fra siden.

For at få checklister, idékataloger og andet materiale skal du have tilmeldt jeres klasse med et projekt.

Er du ny?

Tilmeld din klasse her

Har du glemt din kode?