Sådan gør du

Til ildsjæle og skoler, der tænker nyt !

I lægger selv rammerne for, hvor stort eller småt jeres projekt skal være; om I vil forskønne et større fællesareal eller kun bygge en innovativ skraldespand.

Gode argumenter til skoleledelsen

Mindre hærværk. Når eleverne selv er med til at lægge hånd på værket, passer de bedre på det bagefter. Eleverne opnår en glæde ved deres omgivelser og hærværk reduceres.

Innovativ skoleprofil. Ved at sætte innovation, kreativitet og medbestemmelse på skoleskemaet gør du skolen til en attraktiv skole, der har fingeren på pulsen og tør tænke anderledes og udnytter nye muligheder

Fysiske rammer der giver trivsel. De fysiske rammer forskønnes og gør skolen til et rart sted at være for såvel elever som lærere

Videreudvikling af personale. Forløbet er et pædagogisk udviklingsarbejde for lærerne

• Så enkelt er det :

1. Tilmeld din klasse

2. Download tjeklister og workshops og lad jer inspirere af de mange idéer til en skønnere skole. Gratis!

3. Planlæg projektet ifølge tjeklister.

4. Saml penge (få idéer hertil på hjemmesiden) og få via Skøn Skole rabat til indkøb i byggemarkedet.

5. Find en aktionsdato og inviter et par gør-det-selv-erfarne forældre med og søg faglige råd i dit byggemarked.

6. Så er I igang!– Lav en fotostory eller en video om jeres projekt og præsenter den på Skøn Skole portalen og vis andre vejen.

Flere fordele til dig som lærer

Du får mulighed for at præsentere dit fag (dansk, matematik, håndværk/design, it) på en ny og konkret måde, så teori og praksis går hånd i hånd.

Du får nye pædagogiske indsigter og møder dine elever, forældre og kolleger på nye måder. Der åbnes op for nye relationer, som du kan få mange fordele af i dit daglige arbejde.

Du lærer nye sider af dig selv at kende og du træner en ny måde at arbejde på, hvor resultatet ikke er kendt på forhånd.

Du får skabt erfaring med nye undervisningsformer

Du når trinmålene og samtidig får du sat fokus på områder som særligt kan støtte elever med faglige udfordringer

Nyeste info:

Lærervejledning