Ny TV-DEBAT om Skøn Skole

Posted in: Nyheder
Tags:

“Det er vejen, der er målet” forlyder det. Det handler om langt mere end maling og forskønnelse.
Hør og se TV-debatten med spændende indlæg fra bl.a. læringsekspert Hans Henrik Knoop

Omdiskuterede PISA-resultater, for mange afbrudte uddannelsesforløb, skoletræthed, mobning, hærværk, ligegyldighed samt uinspirende omgivelser og dårlige forhold, er nogle af de problematikker, der ligger bag Skøn Skoles projekt. Elever i skolerne nu er fremtidens unge, der kommer ud på arbejdsmarkedet. Erhvervslivet efterspørger nytænkende, innovative, kreative unge mennesker, der er gode til at samarbejde og til at skabe.

Elever tilbringer op til 16.000 af deres liv i ofte kedelige lokaler. Næsten hver 2. elev angiver, i en undersøgelse fra Dansk Center for Undervisningsmiljø, at de ’ikke har ret meget’ eller ’slet ingen’ indflydelse på skolens undervisningsmiljø.

Hvordan kan det være at vi skænker rammerne så lidt opmærksomhed? På trods af at vi ofte gør meget ud af at forskønne vores bolig og virksomheder deres kontorer – vidende om at det har en stor effekt på trivsel og ydeevne?

Men Skøn Skole handler om langt mere end maling og forskønnelse. I debatten taler vi om processen og vender vi vigtigheden af flow, motivation og kreativitet og får spændende indlæg fra associated professor Hans Henrik Knoop, udskolingsleder Ingelise Tingdal Rasmussen og 7.klasses elev Jeppe Lejfold Thorsen.

Se og hør debatten HER

Nyeste info: