Produkter

SKØN SKOLE tilbyder ydelser og produkter, som hjælper dig sikkert i mål, hvis du ikke selv har tid til at opfinde den dybe tallerken hver gang. Nogle redskaber, tips og trick er gratis – dem finder du under Redskaber/downloads -  andre betaler du for. Dem finder du her.

Sådan fungerer køb, levering og betaling hos os:

1) overfør beløb til Nordea, Reg.nr. 2266 Konto: 0722-530-756 eller per mobile pay nr: 85212

2) send en mail til anne(@)skoenskole.dk med angivelse af produktnavn, dit fulde navn, din skole, dine skoles adresse, telefonnummer samt angivelse af klasseniveau, materialet skal bruges på

3) modtag materialet digitalt per mail

SKØN SKOLE REDSKABER

Anbefalet pakke

Indeholder de 5 mest nødvendige redskaber til at lave Skøn Skole

Rumdesign

Tilegn jer viden før I går i gang. Lær om rumdesign og farvers påvirkning. Powerpoint oplæg

Processtyringsværktøj

Ultimative guidelines og tjeklister, der fører jer gennem hele forløbet

Dokumentation & medieanvendelse

Guidelines til intern og ekstern markedsføring, redaktionelle artikler og film

Workshops

Drøm, analyser, konkretiser – fra idé til løsningsforslag og hvordan I bliver enige

Idékatalog møbler & indretning

Over 80 siders idéer til realistiske gør-det-selv møbler, vægdekoration mv

Idékatalog kreative workshops

10 gode idéer og vejledninger til udsmykning af klasseværelser og fællesrum

Idékatalog “God tone”

Hvordan vi arbejder med klassens værdier og omsætter det i de fysiske rammer

FACILITERING M.V.

SKØN SKOLE Facilitering

Få hjælp til dit SKØN SKOLE projekt af en proces- og indretningskonsulent og få alle redskaber med gratis.

Foredrag om Skøn Skole

Hvad er Skøn Skole, og hvad kan det gøre for jer? 1-2 timers foredrag på din skole. God inspiration eller kickstart.

Skræddersyet indretningskoncept

Giv jeres ønsker og behov og få idéerne og tegningerne leveret

Kreative workshops – gæstelærer

Inspirerende, kreativt pust fra en kreativ ildsjæl – alle alderstrin, elevprojekt eller lærerworkshop

Kreative design- og billedkunst-opgaver

til elever i udskoling og ungdomsuddannelser. Succesoplevelser og flot resultat.

velux

Inspirationsbog Skøn Skole – Sådan!

En bog med masser af billeder og beretninger, der motiverer til praksisnær læring og tværfaglig kompetenceudvikling.