Professionel hjælp til jeres SKØN SKOLE projekt

Posted in: Nyheder
Tags:

Ansøg om en gratis konsulent fra Skøn Skole de to første dage i dit projekt

undervisningsministeriet

I ANLEDNING AF ET NYT SPORSORAT, KAN I ANSØGE OM GRATIS PROFESSIONEL HJÆLP

ANSØGNINGSFRIST: 6.12.17

Du skal kunne sige JA til følgende for at kunne ansøge:

1. Forløber dit projekt over 6 dage, som Skøn Skole anbefaler det?
2. Afvikles dit projekt inden 1. april 2018?
3. Har du økonomi til at finansiere de nødvendige materialer som træ, maling osv. til dit projekt?
4. Deltager der under 100 elever i projektet, og er de fra EN UNGDOMSUDDANNELSE  eller fra UDSKOLINGEN (6-10.kl)?
5. Er der minimum én lærer, der er tovholder og kan være med i projektet alle dage fra start til slut (fuld tid)?
5. Vil du (med Skøn Skoles formular) skaffe tilladelse til at Skøn Skole filmer og fotograferer elever og lærere i processen, som bruges på Skøn Skoles hjemmeside, sociale medier, presse mv.?

Så kan du ansøge. Beskriv dit projekt og fortæl os, hvad der er din vigtigste motivation for at lave Skøn Skole, og hvorfor du ønsker at tage imod tilbudet om en konsulent fra Skøn Skole. Send dette sammen med udfyldelsen af de 6 skarpe spørgsmål (PDF) (DOCX) til anne@skoenskole.dk. Ansøgningsfrist 6.12.17. Ansøgningerne behandles og der uddeles efter først til mølle-princippet. Projekter, der vil dokumentere processen og resultatet med en elevlavet youtube-film prioriteres.

JERES UDBYTTE
Med materialerne her på vores hjemmeside kan I selv gøre alt. Men I har også muligheden for at få ekstra input fra en gæstelærer/konsulent fra Skøn Skole. I kan få hjælp til at få en god proces i jeres innovationsuge og en model til, hvordan I kan blive enige om design, møbler og farver. Ud fra en indledende samtale tilrettelægger konsulenten input til jeres første innovationsdag med et inspirationsoplæg og proces, hvor eleverne træffer beslutninger om indretning. I får støtte og sparring, hvor udgangspunktet er præcis jeres deltagere/rum/projekt/idéer. I får sparring til at kunne opnå et flot æstetisk resultat, som er jeres helt eget og alligevel har respekt for de eksisterende arkitektoniske rammer. I får hjælp til at planlægge resten af innovationsugen med tips og trick til både elever og lærere (inkl. input til dokumentation mv.), så I er flot selvkørende resten af ugen. Det er et tæt samarbejde mellem lærere og konsulent. De to dage, som I kan ansøge om at få gratis har en værdi på 15.000 kr. ( 6.000kr/dag +moms). Der er mulighed for at booke yderligere konsulentdage mod betaling af dagsprisen.

Nyeste info: