Her kan du registrere eller tilmelde din klasse til et projekt.

Efter tilmelding modtager du en kode så du får adgang til at downloade undervisningsmaterialer, inspirationsmateriale, idéer til klassens egen fundraising m.v.

Ny projekt-tilmelding
*Skal udfyldes

Hvorfor skal man lade sig registrere ?

Når du lader dig registrere, har vi en mulighed for at se, hvem og hvor mange, der benytter vores værktøj. Og vi har mulighed for dialog. Kun med dialog kan vi løbende forbedre tjeklister mv.
Skøn Skole giver hjælp til selvhjælp – gratis. Alle materialer, der ligger på portalen, kan du frit benytte. Vi er mange frivillige, der giver input og arbejder på at lave så gode værktøjer som muligt, så din klasse får succes. Det eneste vi beder om til gengæld er din registrering, og at klassen sender en lille rapport og fotos af jeres succes tilbage til os, så andre skoler kan blive inspireret af jer. Det er sådan konceptet lever.