Her kan du registrere eller tilmelde din klasse til et projekt.

Efter tilmelding modtager du en kode så du får adgang til at downloade forskellige gratismaterialer som idéer til klassens egen fundraising, link til royaltyfree musik, tips til motivation og fx. ansøgningsskema til at få 20% rabat i byggemarkedet m.v.

Ny projekt-tilmelding
*Skal udfyldes

Hvorfor skal man lade sig registrere ?

Når I lader jer registrere, har vi en mulighed for at se, hvem og hvor mange, der benytter vores værktøj. (Læs om vores datapolitik her – link kommer). Og vi har mulighed for dialog. Kun med dialog kan vi løbende forbedre konceptet og tilbudet til jer. Skøn Skole giver hjælp til selvhjælp. Meget af det er gratis. Vi kan ikke leve af at give alt gratis. Derfor søger vi hele tiden fonde og virksomheder, der vil støtte eller sponsorere, så vi kan lave specielle aktioner og gøre det hele endnu mere attraktivt for jer.  De værktøjer, vi tilbyder, som har en pris, bidrager til at kunne holde omkostningerne med fx hjemmesiden og administration i skak.