Skøn Skole i TV K

Posted in: Nyheder
Tags:

“Man kan ikke måle alt, man er god til” siger Max fra 9.kl. Hør og se elev og lærere i studiet sammen med Skøn Skole.

Hvor vigtigt er det at kunne begejstre og motivere andre? At kunne samarbejde, organisere og løse problemer? At kunne tænke nyt, være opfindsom og med handlekraft kunne omsætte det til virkelighed? Ifølge virksomheder er dét mange af de kompetencer, de meget gerne ser, at unge tilegner sig. Men er der plads til det i skolen?  Og hvor og hvordan skal de træne disse færdigheder?

Skøn Skole skaber en ramme for, hvordan det kan lade sig gøre i skolen. Og samtidigt er det med til at skabe relation til stedet, kammerater og lærere – og hjælper med at fastholde de unge i unddannelsen.

Hør hvad lærer Marieluise Bek-Pedersen, lærer Tine Madelung og elev Max Netteberg oplever i Skøn Skole

Skøn Skole i TV København

En lille bonus er oplevelsen ved at komme ind i green screen studiet i Mediehuset København, hvor optagelserne laves “live-to-tape”. Det er skønt at kunne give både elever og lærere den oplevelse og læring.

Skøn Skole TV København elevoplevelse“En af de ting, man godt kan lære i Skøn Skole processen er at lave fejl. Som enhver iværksætter vil opleve at prøve og teste, og fejle, forbedre og prøve igen. Det er tilladt og en sund læring. Det sker overalt og er ikke farligt. Ikke altid kan man rette op på tingene – og i denne udsendelse får jeg sagt: “det giver liv på modet” i stedet for “mod på livet” :) – tja, næste gang får jeg nok sagt det rigtigt. Op på hesten igen”. Anne Hopmann

Mosaik - Skøn Skole

Klik på videoen eller her for at se og høre udsendelsen HER

Nyeste info: