Stemmer fra erhvervslivet

Posted in: Nyheder
Tags:

Det glæder os, når erhvervslivet udtaler sig om Skøn Skole.

StineBosse

Det glæder os, når erhvervslivet udtaler sig om Skøn Skole.

For som i en virksomhed spiller tingene sammen og hver afdeling har en afgørende rolle.

Sådan er det også i samfundet. Skolen har brug for virksomhederne, og virksomhederne har brug for skolen.

Hør hvad andre siger her

”Skøn Skole er et godt eksempel på et initiativ, hvor forældre, elever og skolen tager et ansvar for at forbedre rammerne for børns indlæring i samarbejde med erhvervslivet – baseret på et efterprøvet og dokumenteret projektforløb, hvor børnene i høj grad selv er involveret. Det er et godt eksempel på Corporate Social Innovation, og viser en helt ny vej på et væsentligt område. Vi kan enten beslutte at vi ingen ressourcer har, eller at vi har ubegrænsede ressourcer. Interessant.”

Stine Bosse

Nyeste info: