Når initiativ og ansvar hænger sammen med succes …

Vil du være med til at fremtidssikre væksten i Danmark og kvaliteten af fremtidens medarbejdere?

Kreativitet, engagement og handlekraft er nøgleord for Skøn Skole. Det er de værdier, vi giver de unge. Det kræver en ekstra indsats og stærkt samarbejde.
Det praktiske forløb i Skøn Skole indeholder idéskabelse, planlægning og økonomi, realisering og dokumentation. Kompetencer som efterspørges i erhvervslivet.
Hvorfor og hvordan: se vores FILM på 1,5 minut.

Ved at støtte Skøn Skole får I:
• Mulighed for at vise eleverne, at de er vigtige i fremtidens samfund
• Ideer til at kommunikere og komme tæt på de unge
• En stærk profil, hvor I viser, at I tager medansvar for vores børn læring og udvikling

Coporate Volunteering

En god mulighed for aktivt at støtte, hvor medarbejderne kommer helt tæt på jeres CSR indsats og mærker hvor og hvordan I gør en forskel.

Finansiel støtte

Den finansielle støtte er den altafgørende basis for Skøn Skole. Støtten betyder at Skøn Skole kan udvikle nye værktøjer til skolerne, videreudvikle inspirationskataloget, brande og udbrede konceptet, være i dialog med skolerne og alt der har med driften af foreningen at gøre.

Naturalier – Støtte

Støtte med naturalier har stor værdi. Grafisk arbejde, web-support, advokat-bistand, revision, computere, kameraer, værktøj – ring og få en dialog med os, hvis du mener du kan hjælpe.