De støtter Danmarks fremtid: De unge!Tak til alle sponsorer – store som små.

Platinsponsor

Silvan

Silvan er Skøn Skoles partner.
Silvan støtter Skøn Skoles arbejde finansielt. Derudover er Silvan medarbejdere med til at hjælpe eleverne direkte ved udvalgte projekter. Det giver en win-win-situation får såvel ansatte som elever.

„Vi synes, at Skøn Skoles initiativ er en pragtfuld idé. Det giver mulighed for at erhvervslivet kan tage del i et samfundsmæssigt ansvar og støtte engagementet hos børn og unge. Projektet passer perfekt til os, da elevernes eget initiativ og indsats resulterer i succes. Skøn skole giver hjælp til selvhjælp, og lokalerne på skolerne forbedres og forskønnes. Det er et område vi forstår os på hos Silvan. Maling,værktøj, træ og skruer er vores daglige forretningsområde. Dér er vi de kompetente samarbejdspartnere”

Susanne Christensen
Marketingchef
Silvan A/S

“Vi vil selvfølgelig gerne være med til at engagere børn og unge – og lære dem, hvordan man “gør det selv”. Vi kan også mærke, at det motiverer vores medarbejdere at deltage i Skøn Skole projekter”.

Thomas Juul Buchholt
Marketingdirektør
Silvan

De unge er vores fremtid ! Du er tættere på dem end, du tror.

Vores initiativ bliver støttet af virksomheder, som bidrager finansielt og indholdsmæssigt i et strategisk partnerskab. De tager socialt ansvar i samfundet og bygger bro med deres kompetencer til forskellige temaer.

Med Skøn Skole sætter de ind dér, hvor den har den største virkning: i skolen. En Win-win-situation for alle deltagere.

Interesseret ? Få materiale og information her

Andre sponsorer

undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet

Udviklingen af den nuværende hjemmeside er støttet af Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings udlodningsmidler.

velux

VELUX Danmark

VELUX Danmark A/S støtter Skøn Skole og dermed Danmarks skole- og gymnasieelever i deres aktion med at forskønne deres rammer og få mere trivsel.

lauritzenfonden

LauritzenFonden

Lauritzfonden støtter Skøn Skole.

dyrup

Nordea Fonden

Nordea Fonden støtter to projekter hos Skøn Skole med materialebidrag og bidrag til en Skøn Skole proces- og indretningskonsulent, der hjælper skolerne.
På Usserød Skole i Hørsholm blev Skøn Skole projektet realiseret under mottoet: Vi skaber selv vores skole
På Ballerup Handelsgymnasium CPH WEST fik en it-iværksætter-klasse glæde af støtten.

deloitte

DELOITTE

Deloitte støtter Skøn Skole med regnskabsføring og rådgivning.

bosch

BOSCH

Bosch er naturaliesponsor for Skøn Skole.

essencius

Essencius

Essencius støtter Skøn Skole med PR i udvalgte perioder.

callme

Call me

Call me lavede i 2012 samarbejde med Skøn Skole og donerede penge direkte til skolerne, som kunne bruges på at lave Skøn Skole projekter.

sprinters

SPRiNGSTERS
VELFÆRDSFONDEN

Springsters Velfærdsfonden støtter Skøn Skole.

dyrup

DYRUP

Dyrup støttede Skøn Skole med materialer til de fire pilotprojekter og med rådgivning, workshops og praktisk hjælp til eleverne.